'Transfer Nusa van Club Brugge loopt vertraging op, maar geen paniek Blauw-Zwart'

'Transfer Nusa van Club Brugge loopt vertraging op, maar geen paniek Blauw-Zwart'

30 januari - 07:04 Laatste update: 08:39
6

Er zijn complicaties vastgesteld tijdens de medische testen van Antonio Nusa, hierdoor loopt de recordtransfer naar Brentford FC in ieder geval vertraging op, meldt Het Laatste Nieuws. Club Brugge begrijpt het voorbehoud en maakt zich geen zorgen over een eventuele transfer.

De clubs waren al akkoord over een transfersom van 33 miljoen euro + 4 miljoen euro aan bonussen. Daarnaast een doorverkooppercentage van 12,5 procent op de meerwaarde. Ook mag Nusa het seizoen afmaken in België. Tijdens de medische testen werd alleen een stukje zwevend kraakbeen gesignaleerd, waardoor de transfer nu vertraging oploopt.

Brentford wil elk risico uitsluiten, vooral omdat de deal inhoudt dat Nusa pas aankomende zomer in Engeland neerstrijkt. Zowel Club Brugge als de bond in Noorwegen maken zich sterk dat het slechts om een kwaaltje gaat dat zeer overkomelijk is. Club Brugge begrijpt dat Brentford elk risico wil uitsluiten.

De transfer van Nusa van Club Brugge naar Brentford loopt in ieder geval vertraging op. De kans is aanwezig dat Brentford uiteindelijk toch afziet van de overeenkomst. Hoe dan ook panikeert Club Brugge niet. Chelsea, Tottenham Hotspur en Newcastle United tonen allen nog steeds interesse in Nusa. Het Noorse talent heeft de voorkeur voor Brentford omdat daar zijn speel kansen het grootst zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.