'Medische problemen bij Nusa, maar Club Brugge panikeert niet'

'Medische problemen bij Nusa, maar Club Brugge panikeert niet'

29 januari - 21:36 Laatste update: 22:42
36

Voor Antonio Nusa is de transfer richting Brentford dan toch niet helemaal rond. De Noor leek op weg naar de Engelse club, maar die deal lijkt nu toch verre van zeker te zijn.

Bij het doorgaans goed geïnformeerde The Athletic weet men dat Club Brugge en Brentford wel een akkoord hadden bereikt over een recordsom voor Nusa. Om een nog onduidelijke reden zou de deal nu toch bemoeilijkt worden. Naar verluidt zijn er complicaties opgetreden.

Het geeft andere geïnteresseerde ploegen daardoor weer een nieuwe kans om Nusa toch in huis te halen. Onder andere Newcastle United, Tottenham en Chelsea werden al genoemd, terwijl de Engelse bron aangeeft dat ook Liverpool het Noorse goudhaantje in huis wil halen.

Of het deze winter nog tot een transfer komt, zal de tijd dus moeten uitwijzen. Geïnteresseerde clubs hebben alvast nog tot donderdag de tijd om een akkoord te vinden.

Update: Volgens de Engelse journalist Ben Jacobs gaat de deal tussen Brentford en Club Brugge helemaal niet door. Tijdens de medische testen zouden er rugproblemen en knieproblemen aan het licht gekomen zijn. De Engelse club heeft daarop besloten om Nusa toch niet in huis te halen.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is het nieuws van Ben Jacobs toch nog wat voorbarig. Bij de medische testen zou inderdaad zwevend kraakbeen aan de buitenkant van de knie gevonden zijn en wil Brentford ook elk risico uitsluiten. Het wil honderd procent zeker zijn dat dat geen probleem kan vormen, maar bij Club Brugge stelt men dat er niets ernstigs aan de hand is. Ook de Noorse voetbalfederatie deelt die mening.

Het blijft vooral afwachten wat Brentford beslist en het is niet helemaal uitgesloten dat de Engelse club toch afziet van de deal. Dat zorgt echter niet voor paniek bij Club Brugge, dat weet dat nog heel wat andere clubs interesse tonen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.