Van Bommel neemt Janssen in bescherming bij Antwerp: “Door het slechte veld

Van Bommel neemt Janssen in bescherming bij Antwerp: “Door het slechte veld"

29 januari - 23:40
12

Royal Antwerp FC verloor afgelopen weekend verrassend van KAS Eupen met 1-0, voor het eerst in haar clubgeschiedenis. Vincent Janssen miste een penalty op een cruciaal moment. Toch nam coach Mark Van Bommel zijn topschutter in bescherming in een interview na de match. Zo staat te lezen op Sporza.

Het was al de derde gemiste penalty voor Vincent Janssen dit seizoen in de Jupiler Pro League. Toch wilt Antwerp-trainer Van Bommel niet van een probleem spreken, vorige week scoorde hij immers nog een penalty tegen OH Leuven. "Het had gewoon te maken met het slechte veld. Het lag iets zachter, waardoor Vincent zijn voet dieper in het veld drukt en onder de bal komt. Dat is geen excuus, het is gewoon een technische fout”, aldus Van Bommel.

Door de nederlaag van Antwerp sprong KRC Genk over the Great Old naar de vijfde plaats. Antwerp staat op de zesde plaats met 35 punten. Dat is één puntje minder dan Genk en 3 punten minder dan KAA Gent. Cercle Brugge volgt op plaats zeven met 33 punten. De strijd voor Play-off 1 blijft op deze manier erg spannend.