'Vertessen pakt huldiging mee en kan binnenkort naar Duitsland afreizen'

'Vertessen pakt huldiging mee en kan binnenkort naar Duitsland afreizen'

28 januari - 10:13
3

Yorbe Vertessen lijkt zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld voor PSV. De snelle aanvaller wordt al wekenlang gelinkt aan Union Berlin en het lijkt erop dat de Duitse club een akkoord zal bereiken met PSV

Vertessen geniet de concrete interesse van Union Berlin en onze snelle landgenoot heeft veel concurrentie bij PSV, waardoor een wintervertrek al wekenlang een onderwerp van gesprek is. Trainer Peter Bosz stelde onlangs al de speler het liefste in Eindhoven te houden, maar alles duidt erop dat Vertessen binnenkort uit de lichtstad vertrekt. Volgens het Eindhovens Dagblad moeten de clubs nog altijd tot een akkoord komen, maar ziet het er naar uit dat Vertessen de komende week naar Duitsland kan afreizen.

De aanvaller werd zaterdag gehuldigd omdat hij honderd wedstrijden in actie was gekomen voor PSV. Union wil de speler voor ongeveer vijf miljoen euro overnemen en de club bereikte al een persoonlijk akkoord met Vertessen. PSV roert zich amper in de winterse transfermarkt, maar Vertessen is wel hard op weg naar de uitgang. Als de deal rond geraakt, wordt het de tweede 'Union' op zijn cv. Eerder kwam hij al een half jaar op huurbasis uit voor Union Saint-Gilloise.