Vrancken voor Limburgse derby STVV – Genk: “Veel respect, echt voetbal ingekregen”

Vrancken voor Limburgse derby STVV – Genk: “Veel respect, echt voetbal ingekregen”

27 januari - 21:59

Wouter Vrancken, de hoofdtrainer van KRC Genk, blikt vooruit op de Limburgse derby tegen STVV. Genk neemt het op Stayen op tegen De Kanaries. Vrancken uit zich lovend over de formatie van hoofdtrainer Thorsten Fink.

Vrancken verwacht dat het een pittige Limburgse derby wordt voor Genk tegen STVV. “Ik verwacht een hevige match zoals ze altijd zijn tegen STVV. Sint-Truiden is een andere ploeg dan vorig jaar. Dat hebben we hier thuis gezien en heel het seizoen lang al. Ik heb veel respect voor mijn collega in Sint-Truiden. Hij heeft er echt voetbal ingekregen. Maar los daarvan geloven we volop in onze eigen kansen en gaan we voor onze supporters vol voor een resultaat”, deelt Vrancken via de officiële kanalen van Genk.

Vrancken hoopt dat het Genk lukt om met drie punten terug te keren naar Genk tegen STVV. “Sinds ik hier ben, hebben we drie keer gelijk gespeeld. Het wordt tijd om eens een derby naar ons toe te trekken. Daar gaan we alles aan doen. Dit zijn de wedstrijden die je wil spelen met veel sfeer en animo. Het doet deugd dat het bezoekersvak uitverkocht is en onze supporters er zijn om ons in groten getale te steunen. Het is aan ons om op het veld te laten zien dat we hun steun waard zijn en om daar extra energie uit te halen”, besluit Vrancken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.