STVV reageert op Hashioka-verhaal naar Genk: 'Denkbeeldige transfers'

STVV reageert op Hashioka-verhaal naar Genk: 'Denkbeeldige transfers'

26 januari - 19:47
10

Sinds vrijdag doet het gerucht de ronde dat KRC Genk denkt aan Daiki Hashioka van STVV. Volgens de Kanaries is er van een transfer evenwel geen sprake. STVV stelt zelfs dat het verhaal gelanceerd is om de club te destabiliseren.

Zondag is het tijd voor STVV – Genk. 'In de marge van deze wedstrijd worden er de gekste indianenverhalen gelanceerd. Zelfs wat betreft denkbeeldige transfers van Kanaries richting Genk', laat STVV weten via de officiële kanalen.

Hashioka is dus niet op weg naar Genk. 'We kunnen echter formeel zijn: er is op geen enkele manier contact over een transfer van een STVV-speler naar Genk. Bij een derby horen wat subtiele speldenprikjes heen en weer.'

STVV heeft nog een boodschap voor de media. 'We zouden waarderen dat het daarbij blijft, en dat er geen loze transferverhalen gelanceerd worden om onze club te destabiliseren in aanloop naar deze belangrijke match', aldus nog de Kanaries.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.