Anderlecht-Genk moet opnieuw gespeeld worden, Mechelen-Club Brugge niet

Anderlecht-Genk moet opnieuw gespeeld worden, Mechelen-Club Brugge niet

26 januari - 17:14 Laatste update: 17:18
64

De Disciplinaire Raad voor het Profvoetbal heeft vandaag een beslissing genomen omtrent de controversiële wedstrijden in de Jupiler Pro League. Terwijl de wedstrijd tussen RSC Anderlecht en KRC Genk wel opnieuw gespeeld moet worden, geldt dat niet voor het duel tussen KV Mechelen en Club Brugge

Beide clubs, Genk en Club Brugge, hadden eerder beroep aangetekend bij de Disciplinaire Raad en het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS). De wedstrijd tussen KV Mechelen en Club Brugge zal niet herspeeld worden. Het beroep is gestart naar aanleiding van de afgekeurde goal van Igor Thiago, wat resulteerde in slechts een gelijkspel. 

De beslissing van de Disciplinaire Raad laat de nodige vragen en reacties achter, vooral bij de fans van de betrokken clubs. Het lijkt er echter op dat er nog mogelijkheden zijn voor beroep tegen de beslissing van BAS met betrekking tot de wedstrijd tussen Mechelen en Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.