‘Frey vindt mogelijk uitweg bij Engelse QPR na periode in de B-kern bij Antwerp’

‘Frey vindt mogelijk uitweg bij Engelse QPR na periode in de B-kern bij Antwerp’

25 januari - 18:25
9

Terwijl Arthur Vermeeren (naar alle waarschijnlijkheid) een transfer naar Atlético Madrid maakt, lijkt er ook beweging te zijn rond Michael Frey bij Antwerp. De spits, die een halfjaar zonder speelminuten in de B-kern doorbracht, zou een oplossing kunnen vinden bij het Engelse QPR. 

Het nieuws werd gerapporteerd door De Gazet van Antwerpen op donderdag. De krant benadrukt dat Antwerp en QPR dicht bij een overeenkomst zijn. ‘Er lijkt een einde te komen aan de lijdensweg van Michael Frey in de Antwerpse B-kern’, lezen we. 

‘De Engelse tweedeklasser QPR informeerde bij de Great Old en het lijkt tot een deal te zullen komen.’ Frey heeft nog een contract lopen bij The Great Old tot aan het einde van het seizoen, waardoor het in het belang van Antwerp is om nu een oplossing te vinden.

Frey's situatie bij Antwerp verslechterde na zijn ontevredenheid over zijn speelminuten onder coach Van Bommel. Ondanks zijn eerdere doelpuntenproductie onder Brian Priske, verloor Frey zijn positie aan Vincent Janssen. Frey scoorde in totaal 31 doelpunten voor Antwerp.