'Juventus bepaalt transfersom voor absolute topprioriteit: 40 miljoen euro'

'Juventus bepaalt transfersom voor absolute topprioriteit: 40 miljoen euro'

24 januari - 07:47
1

Teun Koopmeiners is en blijft de absolute topprioriteit van Juventus voor volgend seizoen. De nummer twee van de Serie A heeft minimaal veertig miljoen euro vrijgemaakt voor de middenvelder van Atalanta Bergamo.

Met dat nieuws pakt transferexpert Gianluca Di Marzio dinsdagavond uit. De verregaande interesse van Juventus in Koopmeiners is niet nieuw, maar De Oude Dame blijkt er al over uit voor welk bedrag de Oranje-international losgeweekt kan worden bij Atalanta: 40 miljoen euro, plus bonussen.

Juventus zou van plan zijn om de winterse transferperiode af te wachten, om vervolgens vanaf 3 februari - na het verstrijken van de deadline - toe te slaan. Koopmeiners geldt als het 'hoofddoelwit' en zou zelf ook wel oren hebben naar een verhuizing van Bergamo naar Turijn.

Koopmeiners steekt een halfjaar voor de start van het EK in Duitsland in absolute topvorm. Twee weken geleden werd hij in Italië al omgedoopt tot RoboKoop, nadat hij twee keer scoorde tegen AC Milan in de Coppa Italia. Vorige week was hij opnieuw trefzeker. Koopmeiners verruilde AZ in 2021 voor Atalanta.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.