Alderweireld na Antwerp – Charleroi: “Hadden iets recht te zetten na KRC Genk”

Alderweireld na Antwerp – Charleroi: “Hadden iets recht te zetten na KRC Genk”

21 januari - 20:21

Toby Alderweireld, de kapitein van Royal Antwerp FC, blikt terug op de 4-1 overwinning op De Bosuil tegen Sporting Charleroi. The Great Old kende weinig problemen tegen De Zebra’s, volgens Alderweireld had Antwerp iets recht te zetten.

Alderweireld was content met de overwinning van Antwerp op Charleroi. Volgens de kapitein had Antwerp iets goed te maken. “We hadden iets recht te zetten na de nederlaag tegen Racing Genk, ook al was dat al een tijdje geleden”, citeert Sporza Alderweireld.

Voor Alderweireld was het met Antwerp feest de afgelopen week, de aanvoerder mocht de Gouden Schoen in de wacht nemen. “Het was belangrijk om 2024 goed te beginnen en dit is ook een mooie afsluiter van een mooie week. Onze laatste twee wedstrijden waren niet goed”, meent Alderweireld.

Alderweireld sluit af door te melden dat Antwerp de juiste weg weer gevonden heeft in de Jupiler Pro League. “Vandaag hebben we met een overwinning en goed voetbal laten zien dat we weer op de goede weg zijn”, besluit Alderweireld.