Beerschot-fan wandelt tevergeefs naar Lommel: Zat al in Geel toen ik het hoorde

Beerschot-fan wandelt tevergeefs naar Lommel: "Zat al in Geel toen ik het hoorde"

21 januari - 17:32

Het vriesweer was de laatste dagen spelbreker in ons land en zorgde voor flink wat afgelastingen. Een enorme domper voor heel wat voetbalfans, maar voor Beerschot-fan Dimitri Janssens toch net iets pijnlijker.

Beerschot nam het normaal gezien vrijdag in Lommel op tegen Lommel, maar die wedstrijd ging uiteindelijk toch niet door. Voor heel wat Beerschot-supporters vervelend en zeker voor Janssens. Hij was voor de aankondiging van het nieuws namelijk al te voet op weg naar het stadion.

De Beerschot-fan was vanuit Antwerpen donderdagnacht om 3.10 uur vertrokken voor de 69 kilometer lange toch naar het Soevereinstadion van Lommel. Het gevolg van een uitdaging een week eerder door een vrien.

"Hij zei dat het mij nooit zou lukken om tot in Lommel te wandelen. Na een paar pinten wilde ik graag zijn ongelijk bewijzen en heb ik beslist om de uitdaging aan te gaan", legt Janssens uit in Het Belang van Limburg.

Dimitri ging de uitdaging aan en trok richting Limburg. Hij had al zo'n vijftig kilometer afgelegd en zat in Geel toen hij het niets te horen kreeg. "Klote, hè. Maar niets aan te doen. Ik was toevallig vlakbij een café en heb hier dan maar ineens een pint besteld. Of ik nog ga terugwandelen? Nee, daar vind ik de motivatie niet meer voor. Kim, de bazin van Café Atlethiek, komt mij ophalen", kon hij er nog om lachen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.