Openda heeft geen spijt van transfer: “Leipzig is de perfecte club voor mij”

Openda heeft geen spijt van transfer: “Leipzig is de perfecte club voor mij”

20 januari - 12:14
4

Loïs Openda, Rode Duivel en spits bij RB Leipzig, heeft zijn blijdschap geuit over zijn keuze voor zijn nieuwe club. Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Bundesliga-leider Bayer Leverkusen, benadrukte Openda dat Leipzig voor hem de ideale club is om zijn carrière voort te zetten. 

Ondertussen heeft Openda al stevige statistieken die hij kan voorleggen. Met elf doelpunten in de Bundesliga staat hij momenteel op de derde plaats op de topscorerslijst, achter Harry Kane en Serhou Guirassy.

"Leipzig is de perfecte ploeg voor mij om verder te komen. Ik heb altijd al een goede transfer willen maken”, klinkt het, geciteerd door RTBF. “Door de manier waarop ze spelen, klikt het gewoon", aldus Openda, die vorig seizoen indruk maakte in de Ligue 1 met Lens.

Openda benadrukte verder ook de ontwikkelingskansen bij Leipzig en zijn ambitie om een speler van topniveau te worden. Hij gelooft dat de overstap naar Leipzig hem kan helpen dit doel te bereiken. Openda en Leipzig staan momenteel op de vierde plaats in de Bundesliga, met 33 punten.