De Bruyne over nieuwe Rode Duivels: Het is leuk, andere stijl, meer chaos

De Bruyne over nieuwe Rode Duivels: "Het is leuk, andere stijl, meer chaos"

20 januari - 09:14 Laatste update: 09:21
8

Youtuber Average Rob ging op bezoek bij Kevin De Bruyne in Manchester voor een diepte-interview. Rob spreekt De Bruyne die opnieuw zeer bepalend is voor Manchester City. De Bruyne pakte ook nog een prijs: ‘Beste Belg in het Buitenland’, de Rode Duivel won de prijs voor de vierde keer. Rob vraagt De Bruyne hoe hij de nieuwe generatie Rode Duivels ziet.

In gesprek met De Bruyne vraagt Rob hoe De Bruyne de nieuwe lichting Rode Duivels ziet. “Het is leuk. Een heel andere stijl dan we vroeger hadden - snap je. Ik denk dat dit een beetje meer... (wikt zijn woorden) chaos is. Maar ik denk niet dat veel landen graag tegen ons willen spelen, als ik andere spelers mag geloven. Zeker niet als je een Jérémy (Doku) hebt, een Bakayoko of een Lukebakio. Die mannen zijn zo vinnig. En zo onvoorspelbaar om tegen te spelen”, citeert Het Laatste Nieuws De Bruyne.

De Bruyne ziet ook een keerzijde bij de nieuwe lichting Rode Duivels. Volgens De Bruyne kan die frivoliteit en dat enthousiasme ook leiden tot kansen voor de opponenten van de Rode Duivels.  “Anderzijds is het nog een jonge bende. Dus die gaan ongetwijfeld ook meer fouten maken. Dat kan positief uitdraaien, dat kan negatief zijn. Maar het gaat wel leuk worden om te volgen. Ik denk niet dat er veel matchen van ons op 0-0 zullen eindigen”, besluit De Bruyne.