'Geen Tottenham, maar Union moet blijven vrezen voor vertrek Machida'

'Geen Tottenham, maar Union moet blijven vrezen voor vertrek Machida'

21 januari - 19:01

Union SG heeft voorlopig nog geen afscheid moeten nemen van belangrijke pionnen, maar moet toch blijven vrezen voor het vertrek van sterkhouders. Eentje daarvan is Koki Machida, die een opvallende stap kan zetten.

De Japanse verdediger werd de voorbije weken nog gelinkt aan Tottenham, maar de Engelse club koos uiteindelijk voor Radu Dragusin. Toch is er nog flink wat interesse in Machida. Onder meer van het Saudische Al-Nassr.

Volgens de Italiaanse journalist Rudy Galetti wil de club van Cristiano Ronaldo er deze maand absoluut nog een verdediger bijhalen. Het denkt daarvoor aan Machida, terwijl ook Harry Souttar van Leicester City nog op het lijstje staat.

De club moet dan wel eerst nog afscheid nemen van Seko Fofana, die op huurbasis mag vertrekken. Als Machida uiteindelijk naar Saudi-Arabië trekt, kan hij bij Al-Nassr ploegmaat worden van spelers zoals Ronaldo, Aymeric Laporte, Marcelo Brozovic en Sadio Mané.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.