UPDATE: Naast Lommel – Beerschot nog twee duels uitgesteld in Challenger PL

UPDATE: Naast Lommel – Beerschot nog twee duels uitgesteld in Challenger PL

19 januari - 14:04 Laatste update: 15:11
2

De vrieskou op de Belgische velden blijft voor afgelastingen zorgen. Het amateurvoetbal en de lagere klassen werden al uitgesteld en nu is ook de Challenger Pro League-wedstrijd tussen Lommel en Beerschot uitgesteld.

Dat liet Beerschot op de officiële kanalen weten. ‘De wedstrijd van vanavond tussen Lommel en Beerschot wordt uitgesteld door de vrieskou. Een nieuwe datum voor die wedstrijd wordt later gecommuniceerd.’

De kans is groot dat er nog wedstrijden zullen worden uitgesteld. De aanhoudende vrieskou en sneeuwbuien zorgen voor onspeelbare velden over het hele land.

Update: De Pro League heeft bekendgemaakt dat niet enkel Lommel-Beerschot is uitgesteld. Ook door twee andere wedstrijden is voor dit weekend een streep gezet: Dender - RFC Seraing en Francs Borains - KV Oostende. Vooral voor die laatste ploeg is dat vervelend, aangezien De Kustboys na hun kwalificatie voor de halve finales van de beker weer eens een positief gevoel te pakken hadden. Wanneer die wedstrijden worden ingehaald, is voorlopig niet geweten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.