Antwerp spreekt met ‘vijf à zes topclubs’ voor Vermeeren: “Moet goeie deal zijn”

Antwerp spreekt met ‘vijf à zes topclubs’ voor Vermeeren: “Moet goeie deal zijn”

19 januari - 08:13
17

Arthur Vermeeren is op het gala van de Gouden Schoen uitgeroepen tot Belofte van het Jaar. De 18-jarige middenvelder staat ook op verschillende transferlijstje. Antwerp-CEO Jeacques geeft toe dat er gesprekken zijn.

Antwerp wil Vermeeren graag tot het einde van het seizoen houden, maar Jaecques is eerlijk tegenover Het Laatste Nieuws. “Dat kun je nooit met zekerheid zeggen. Het heeft weinig zin om er uitspraken over te doen. Ongeacht of hij vertrekt in januari of in de zomer, het zal naar een ploeg zijn waar hij volledig achter staat. En dan zal het voor alle partijen goeie deal zijn.”

Een deal zoals Club Brugge nu aan het onderhandelen is over Nusa is een optie. “Of we hem de rest van het seizoen op huurbasis willen houden? Sommige clubs staan er voor open, andere niet. Arthur zal daar zijn keuze niet van laten afhangen. Het voordeel is dat we niet met 20-25 clubs spreken. Het gaat hier over de absolute top van vijf à zes teams. We zien wel wat het wordt.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.