Zonneschijn in Oostende na winst van KVO in Croky Cup tegen RWDM

Zonneschijn in Oostende na winst van KVO in Croky Cup tegen RWDM

17 januari - 22:05
16

Naast het veld zit KV Oostende met zorgen, maar op het veld heeft de kustploeg een nieuw succes kunnen boeken. Op het eigen veld was het in de kwartfinale van de Croky Cup te sterk voor RWDM. Het werd 2-0 tegen de Brusselaars.

KV Oostende zit al even met extrasportieve problemen en kon elk goed nieuwtje dus goed gebruiken. Een goed resultaat tegen RWDM bijvoorbeeld, dat zelf bezig is aan een seizoen met ups en downs.

Een duel op het scherpst van de snee werd het echter niet en veel kansen kregen we ook niet te zien. Veel middenveldspel, weinig doelgevaar, maar wel één doelpunt voor rust. Halfweg de eerste helft kon Henderson met een afstandsschot dan toch scoren voor KVO.

RWDM kwam gretig uit de kleedkamer en wist ook enkele kansen bij elkaar te spelen, maar het was toch KVO dat opnieuw wist te scoren en er op het uur via Laes 2-0 van wist te maken. Daar bleef het uiteindelijk ook bij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.