Dreyer in bloedvorm bij Anderlecht: “Vanaf dan ben ik harder beginnen werken”

Dreyer in bloedvorm bij Anderlecht: “Vanaf dan ben ik harder beginnen werken”

17 januari - 08:46
5

Anders Dreyer steekt in bloedvorm bij RSC Anderlecht. De 25-jarige aanvaller zit al aan veertien doelpunten in negentien wedstrijden. In het begin van het seizoen belandde hij nog op de bank.

Dreyer voelde zich naar eigen zeggen te zeker van zijn stuk. “Op een bepaald moment was ik misschien té zeker van mijn plaats. De mindset van 'ach, volgende week speel ik toch weer.' Tot ik plots op training voelde dat ik in het weekend níet zou spelen. De coach heeft mij dat toen ook vlakaf gezegd. 'Anders, het is niet goed genoeg en iemand anders krijgt z'n kans'", citeert Het Laatste Nieuws de Deen.

Dreyer schakelde vervolgens een paar versnellingen hoger. “Dat was het signaal voor mij dat er iets moest veranderen, dat was de schop tegen de kont die ik nodig had. Vanaf dan ben ik harder beginnen werken, op het veld trainde ik harder en ik zat meer in de gym. De hamstrings, de billen, de rug, voor elke training. Het heeft geloond, ik recupereer heel snel na een wedstrijd. Ik heb een nieuwe start genomen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.