Leoni: “Makelaars kwamen influisteren dat ik bij die topclub zou kunnen tekenen”

Leoni: “Makelaars kwamen influisteren dat ik bij die topclub zou kunnen tekenen”

17 januari - 07:14
12

Theo Leoni heeft even moeten wachten op zijn doorbraak bij Anderlecht, maar de middenvelder is nu niet meer weg te denken uit de selectie van Brian Riemer. Hij gaf een interview aan Het Nieuwsblad.

In de jeugd kwamen makelaars al aankloppen bij Leoni. “Ik herinner me dat zogenaamde makelaars me kwamen influisteren dat ik bij die of die topclub zou kunnen tekenen. Mijn familie heeft me gelukkig altijd beschermd. De schoolresultaten waren het belangrijkste, ik bleef bij mijn ouders wonen, wist wie ik kon vertrouwen. Ik moest een normale tiener blijven.”

Leoni liet zijn hoofd echter niet zotmaken en is niet gefocust op geld. “Dat gevoel had ik zelfs nadat ik mijn middelbare diploma behaalde. Voorheen had ik geen tijd om na te denken. Het was studeren, trainen en examens, zonder meer. Op mijn 18de had ik opeens veel vrije tijd. Dat was bizar. Ik begon daarom enkele taalcursussen, zat vaak bij mijn familie…”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.