Van Bommel (Antwerp) over Gouden Schoen: “Elke categorie genomineerd, uniek hé”

Van Bommel (Antwerp) over Gouden Schoen: “Elke categorie genomineerd, uniek hé”

16 januari - 18:46
7

Mark van Bommel, de hoofdtrainer van Royal Antwerp FC, blikt vooruit op de Gouden Schoen-uitreiking. Er is een grote kans dat een speler van Antwerp er met de Gouden Schoen vandoor gaat, The Great Old is ook in elke andere nevencategorie vertegenwoordigd met een nominatie.

Van Bommel waakt ervoor dat de Gouden Schoen invloed gaat hebben op de aankomende matchen van Antwerp. “Dat mag allemaal geen invloed hebben op de wedstrijden van deze week. Natuurlijk is het leuk. In elk categorie genomineerd zijn, dat is uniek, hé”, citeert Het Laatste Nieuws van Bommel.

Van Bommel ziet de nominaties als een bevestiging van het sterke afgelopen seizoen van Antwerp. “Het zou kunnen dat we met veel prijzen naar huis gaan en dan is dat een bevestiging dat we het afgelopen jaar goed gepresteerd hebben”, deelt de oefenmeester.

Van Bommel wordt tot slot gevraagd of er een feestje aan zit te komen voor Antwerp tijdens de Gouden Schoen-uitreiking. “Neen, zondag spelen we weer. Alles meepakken en rustig verder doen, dat is mijn devies. En een thema in de kleedkamer is het niet echt. Er wordt natuurlijk over gesproken, maar niet constant”, besluit van Bommel.