Fredberg ontkent Amoura-geruchten bij Anderlecht: Zover zijn we niet gegaan

Fredberg ontkent Amoura-geruchten bij Anderlecht: "Zover zijn we niet gegaan"

14 januari - 18:31
14

RSC Anderlecht was afgelopen zomer enorm actief op de transfermarkt en haalde heel wat nieuwelingen in huis. Het dacht onder meer ook aan Mohamed Amoura, die nu goede prestaties neerzet bij Union SG. Al weerlegt Jesper Fredberg dat toch enigszins.

Eerder gaf Amoura nog aan dat Anderlecht aan hem dacht en zo'n twee miljoen euro had geboden op hem. Fredberg ontkent dat. "Echt? Zover zijn we niet gegaan. We kenden de speler zeker, maar deden geen concreet bod", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

"Onze politiek is eigenlijk dat we behoorlijk veel jongens als targets beschouwen en ons goed informeren, dikwijls met face-to-face-gesprekken voor we echt aan het aanwervingsproces beginnen. Amoura doet het uitstekend, maar hij stond niet zo dicht bij Anderlecht", aldus de CEO of Sport van paars-wit.

Amoura koos uiteindelijk ook voor Union, waar hij één van de vele uitblinkers is. Hij kwam voorlopig 22 keer uit voor de Brusselse club en was daarin goed voor zestien doelpunten en twee assists.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.