'Rode Duivel Bakayoko kan zomaar 50 miljoen euro of meer opleveren voor PSV'

'Rode Duivel Bakayoko kan zomaar 50 miljoen euro of meer opleveren voor PSV'

12 januari - 10:50 Laatste update: 10:58
1

PSV lijkt na dit seizoen afscheid te kunnen nemen van een groot aantal spelers, waardoor de kassa flink zal rinkelen in het Philips Stadion. Het Eindhovens Dagblad neemt alvast een voorschot op een drukke transferzomer en besteedt ook aandacht aan Rode Duivel Johan Bakayoko.

Naast vele andere spelers is de snelle Belgische rechsbuiten misschien wel de speler die het meeste kan opleveren voor PSV. 'Johan Bakayoko zou deze zomer zomaar Eindhoven achter zich kunnen laten', aldus het Eindhovens Dagblad. Volgens het Nederlandse medium kan Bakayoko 'zomaar vijftig miljoen euro of meer' opleveren.

Het ED concludeert dat er bij de Eredivisie-koploper veel transfers in het verschiet liggen. 'Bij PSV rinkelt komende zomer hoe dan ook de kassa', is de conclusie.

Bakayoko maakte afgelopen jaar zijn debuut voor De Rode Duivels. Sindsdien speelde de snelle rechtsbuiten 9 wedstrijden voor het team van Domenico Tedesco, waarin hij 1 keer scoorde en 2 assists gaf.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.