Avila (ex-Antwerp) bellend gespot tijdens oefenduel, transfergeruchten steken op

Avila (ex-Antwerp) bellend gespot tijdens oefenduel, transfergeruchten steken op

10 januari - 23:32
13

Gaston Avila lijkt bij Ajax al zijn krediet verspeeld te hebben en dus steken de geruchten over een vertrek de kop op. Al helemaal nu het Algemeen Dagblad iets opvallends spotte vlak voor het duel oefenduel met Hannover 96. De voormalig verdediger van Royal Antwerp FC zat te bellen op de bank tijdens de warming-up van zijn ploeg.

Een belletje op de bank hoeft natuurlijk niet direct te betekenen dat iemand vertrekt, maar het is wel hoogst ongebruikelijk. Ook de situatie waar Avila in zit helpt daar niet aan mee. De verdediger, die voor twaalf miljoen euro werd overgenomen van Royal Antwerp, kan maar niet overtuigen in Amsterdam. Vooral in de duels met Hercules en PSV viel de Argentijn op door zijn mindere spel. 

"Voor het tweede oefentreffen met Hannover blinkt Avila niet uit in toewijding. De verdediger van twaalf miljoen wordt tijdens de warming-up van zijn teamgenoten bellend in de dug-out gespot", schrijft de krant bij een foto van een bellende Avila. Eerder kwam Voetbal International al met het nieuws naar buiten, dat Ajax zou luisteren naar aanbiedingen voor de Argentijn. Die kunnen niet uit Europa komen, want Avila speelde al voor twee Europese clubs dit seizoen. Een derde zou tegen de regels van de UEFA zijn.