Kapitein Moris vertelt over de plannen van Union: “Gaan we niet verbergen”

Kapitein Moris vertelt over de plannen van Union: “Gaan we niet verbergen”

10 januari - 17:40
35

Anthony Moris, de 33-jarige kapitein van Union SG, vertelt wat de plannen van Union zijn dit seizoen. Union is de koploper van de Jupiler Pro League, staat in de kwartfinale van de Croky Cup en doet nog mee in de Conference League. Moris vertelt dat Union van plan is om een trofee te winnen.

Moris vertelt dat Union zich volledig richt op het behalen van een trofee dit seizoen. “De hele club, het hele team, werkt daar naartoe om dit seizoen een trofee te behalen. Dat gaan we niet verbergen. Ik denk dat we het echt verdiend hebben na de afgelopen drie seizoenen”, deelt Moris aan DAZN.

Moris wordt vervolgens gevraagd of dat de bekroning zou zijn van een uniek tijdperk voor Union. “Ja, dat is het zeker, iedereen zegt dat we de afgelopen drie jaar een beetje een aparte club zijn geweest in de manier waarop we werken. De sfeer die in ons stadion is gecreëerd, we zijn de enige club in België waar je dat ziet. Dus daar heb je het. Daarom denk ik dat Union dit seizoen een trofee verdient”, besluit Moris.