Deila: Druk Club Brugge gelijkaardig, achterban Standard ook moeilijk en hard

Deila: "Druk Club Brugge gelijkaardig, achterban Standard ook moeilijk en hard"

9 januari - 17:17
1

Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge, vertelt over de hoge druk rondom de club. Deila was eerder hoofdtrainer van Standard en Celtic. Deila geeft aan dat de druk bij Club Brugge vergelijkbaar is met de druk bij Standard.

Deila vergelijkt de druk bij Club Brugge met de druk bij Standard. “Ik denk dat die gelijkaardig is met die bij Standard. Alleen is er bij Club Brugge meer geld en is er een betere ploeg. Het maakt dat de verwachtingen veel hoger zijn”, citeert Het Laatste Nieuws Deila.

Deila deelt dat de achterban van Standard ook extra druk oplevert en vertelt vervolgens verder over Club Brugge. “De achterban van Standard, die zijn ook moeilijk en hard. Kijk, dit is een prachtige club, waar alles van 's morgens 8 uur tot 's avonds laat fantastisch georganiseerd is”, aldus Deila.

Deila meent dat hij zichzelf ook enorme druk oplegt. De hoofdtrainer deelt zijn droom bij Club Brugge. “Als je me vraagt wat mijn wensen zijn voor het nieuwe jaar... Ik droom er écht van om met Club Brugge iets te winnen. Het is zelfs mijn gróte droom. Ik wil die wens van iedereen ook laten uitkomen”, besluit Deila.