TD Cercle Brugge na transfer Augusto: “Toont aan hoe onze Vereniging gegroeid is”

TD Cercle Brugge na transfer Augusto: “Toont aan hoe onze Vereniging gegroeid is”

9 januari - 20:24
3

Op 6 januari maakte Felipe Augusto de overstap van het Braziliaanse Corinthians naar Cercle Brugge. De vereniging is actief tijdens de winterse mercato en tekende ook al Erick Nunes op huurbasis. Cercle Brugge is content met de komst van de 19-jarige spits Augusto. Technisch Directeur Rembert Vromant uit zich zeer content.

Volgens Vromant is het voor Augusto en Cercle Brugge een win-win situatie. “De stap naar Cercle en naar Europa kan op geen beter moment komen voor Felipe. Ondanks z’n jonge leeftijd speelde hij al heel wat wedstrijden op het hoogste niveau en dat bovendien bij Corinthians, een topploeg uit Brazilië die bekend staat voor z’n opleiding”, deelt Vromant via de officiële kanalen van Cercle Brugge.

Vromant geeft aan dat het ook een goed teken is voor Cercle Brugge, dat de club in staat is om Augusto te tekenen. “Het feit dat Cercle in staat is om een type spits zoals Felipe Augusto te halen toont aan hoe onze Vereniging gegroeid is in het succesvol opleiden van spelers. Dat is namelijk waar Cercle voor staat: een ontwikkelingsplatform zijn voor jonge spelers en dat met een duidelijke filosofie”, besluit Vromant.