Lang (ex-Club Brugge) reageert via Instagram op uitspraken Feyenoorder Wieffer

Lang (ex-Club Brugge) reageert via Instagram op uitspraken Feyenoorder Wieffer

6 januari - 23:08
18

Noa Lang, de voormalig aanvaller van Club Brugge, heeft zaterdag via Instagram kort maar krachtig gereageerd op het interview waarin Feyenoorders Mats Wieffer en Quilindschy Hartman zich uitlieten over de titelstrijd met PSV. Wieffer gaf voor de camera van ESPN aan de Eindhovenaren niet per se beter te vinden dan Feyenoord

Is PSV beter dan Feyenoord? "Dat wil ik niet per se zeggen", zei Wieffer. "Voornamelijk aan het begin van het seizoen hebben we punten gemorst. PSV speelde aan het begin ook niet zijn beste wedstrijden, maar ze wonnen wel elke keer met 1-0, of thuis tegen Utrecht met 2-1."

Dat gedeelte van het interview werd geplaatst op de Instagram-pagina van ESPN. PSV-linksback Patrick van Aanholt besloot om ploeggenoot Lang te taggen, en even later volgde een reactie van zijn teamgenoot. De ploegmaat van Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen plaatste een gapende emoji, waarmee hij de suggestie wekt de uitspraken van Wieffer niet zo serieus te nemen. Op 3 maart staan de nummer één en twee van de Eredivisie weer tegenover elkaar. 

  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN NL (@espnnl)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.