Standard werd ook genoemd voor Alexandersson: “Bewust risico met KV Kortrijk”

Standard werd ook genoemd voor Alexandersson: “Bewust risico met KV Kortrijk”

6 januari - 08:45

Freyr Alexandersson is de nieuwe hoofdtrainer van KV Kortrijk. De IJslander moet de Kerels in de Jupiler Pro League zien te houden, geen gemakkelijk opdracht dat weet ook Alexandersson zelf.

De IJslander werd ook genoemd bij Standard, daar neemt Ivan Leko het stokje over. “Er was al langer nogal wat belangstelling voor mij, maar ik ga liever niet in op namen van clubs. Ik zit nu bij KV Kortrijk en ik wil deze club op het hoogste niveau houden. En geloof mij, dat kan zeker nog. Bij Lingby was mijn werk niet af en ik wil ook niet zeggen dat ik toe was aan iets anders, maar dit was een mooie opportuniteit voor mij en ik vond dat ik deze kans moest grijpen. Ik neem dus een bewust risico en Kortrijk kwam op het juiste moment.”

Alexandersson werkte in het verleden samen met Arnar Vidarsson, maar heeft geen raad gekregen. “Neen, ik heb geen contact genomen met Arnar Vidarsson, met wie ik nochtans een goede band heb. Het contact moest discreet blijven en dan is het beter om er niet te veel mensen bij te betrekken. Maar ik wil binnenkort wel nog eens een koffie gaan drinken met Arnar en bijpraten met hem. Net zoals met Brian Priske (ex-Antwerp, red.) of Jess Thorup (ex-Gent, red.) die ik ook goed ken”, citeert het Nieuwsblad de nieuwe T1 van KVK.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.