'Tottenham blijft lonken naar Machida, Union vraagt jackpot voor Japanner'

'Tottenham blijft lonken naar Machida, Union vraagt jackpot voor Japanner'

7 januari - 18:16
1

Union SG zag afgelopen winter al enkele belangrijke pionnen vertrekken bij de club en hoopte deze keer een rustige winter te gaan beleven. Dat kan echter anders gaan aflopen. Zo is de kans nog steeds groot dat Koki Machida andere oorden opzoekt.

Cameron Puertas en Mohamed Amoura werden al gelinkt aan een vertrek, maar ook Machida is bijzonder gegeerd. Die laatste maakt ook het meeste kans om te vertrekken. Tottenham is bijzonder geïnteresseerd in zijn diensten en denkt aan de komst van de Japanner.

Union wil Machida echter niet zomaar laten gaan en vraagt volgens La Dernière Heure ook de jackpot. De verdediger moet de Brusselse club namelijk maar liefst vijftien miljoen euro gaan opleveren. Een bedrag dat de Londense club naar verluidt niet afschrikt.
Machida lijkt echter niet de prioriteit te zijn vaan Tottenham, dat de laatste dagen ook meermaals in verband werd gebracht met Radu Dragusin van Genoa.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.