'Westerlo onderhandelt over uitleenbeurt, ook nog vertrekker bij de club'

'Westerlo onderhandelt over uitleenbeurt, ook nog vertrekker bij de club'

5 januari - 22:45
2

Met Rik De Mil als coach bij KVC Westerlo staan er nog flink wat dingen te gebeuren op de transfermarkt. De club wil zich versterken, maar hoopt ook nog afscheid te kunnen nemen van enkele overbodige pionnen.

Bij Gazet van Antwerpen weet men dat Westerlo alvast bezig is met de transfer van Yusuke Matsuo. Het huurcontract van de Japanner liep in december af en hij keerde terug naar moederclub Urawa Red Diamonds. De Kemphanen hopen Matsuo echter langer in huis te kunnen houden.

Het zou dan echter niet gaan om een definitieve transfer, aangezien Matsuo te duur is voor Westerlo. De club hoopt de Japanner wel opnieuw te kunnen huren.
Daarnaast is er mogelijk ook nog wat uitgaand verkeer bij Westerlo met Leo Seydoux. De flankverdediger keerde afgelopen zomer terug na een uitleenbeurt aan Beerschot, maar komt niet in de plannen voor bij de Kemphanen. De verdediger kan richting Nederland vertrekken, waar FC Dordrecht interesse toont.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.