Hoofdtrainer PSV komt superlatieven tekort: 'Dat heeft alles overtroffen'

Hoofdtrainer PSV komt superlatieven tekort: 'Dat heeft alles overtroffen'

4 januari - 19:44
1

Peter Bosz is meer dan tevreden over de eerste seizoenshelft bij PSV. De trainer blikt op trainingskamp in het Spaanse Estepona terug op zijn eerste halfjaar bij de club, waarin de Eindhovenaren nog zonder puntenverlies in de Eredivisie zijn.

Bosz, de hoofdtrainer van Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen, kent een haast foutloze start als trainer van PSV. Naast zestien uit zestien in de competitie is de Eindhovense club ook na de winterstop nog actief in de Champions League. "Als ik kijk naar wat voor goede spelersgroep ik heb gehad, hoe goed ze getraind en het volgehouden hebben, dan heeft dat alles overtroffen. Ik denk dat niemand had verwacht dat we zestien keer achter elkaar zouden winnen", zegt Bosz tegen ESPN.

De winterstop kwam dan ook niet gelegen. Bosz was liever doorgegaan. "Ja, eigenlijk wel. We waren fit, we speelden goed en we haalden resultaat", zegt de trainer, die realistisch blijft. "Als je even een korte break hebt, kun je de accu weer opladen."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.