'Atalanta wil De Ketelaere definitief overnemen en start gesprekken met AC Milan'

'Atalanta wil De Ketelaere definitief overnemen en start gesprekken met AC Milan'

4 januari - 17:14
4

Atalanta Bergamo is van plan om Charles De Ketelaere definitief over te nemen van AC Milan. De voormalig aanvaller van Club Brugge speelt voor Atalanta Bergamo op huurbasis. Volgens transferjournalist Ekrem Konur gaat Atalanta nu de gesprekken starten met AC Milan om De Ketelaere definitief over te nemen.

De Ketelaere kent een degelijke periode bij Atalanta Bergamo, in de laatste match in de Coppa Italia wist De Ketelaere nog twee doelpunten te maken en een assist af te leveren. Bij Atalanta heeft De Ketelaere tot nu toe in 21 matchen zes doelpunten gemaakt en vijf assists afgeleverd.

Bij AC Milan wilde het niet vlotten voor De Ketelaere. De aanvallende middenvelder speelde 40 matchen voor AC Milan en hierin wist De Ketelaere niet te scoren. De Ketelaere leverde slechts eenmaal een assist af.

De Ketelaere werd in de zomer van 2022 voor 36,5 miljoen euro overgenomen door AC Milan van Club Brugge. De transferwaarde van de 22-jarige De Ketelaere is volgens transfermarkt nu 25 miljoen euro. De Ketelaere heeft nog een contract tot 2027 bij AC Milan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.