OFFICIEEL: Chelsea neemt dure concurrent van Lavia terug na mislukte huurperiode

OFFICIEEL: Chelsea neemt dure concurrent van Lavia terug na mislukte huurperiode

3 januari - 16:35 Laatste update: 16:50
1

Chelsea roept Andrey Santos voortijdig terug van zijn huurperiode. De negentienjarige middenvelder werd afgelopen zomer voor een jaar gestald bij Nottingham Forest, maar kwam daar niet aan spelen toe.

Het kooplustige Chelsea kocht Santos in januari vorig jaar voor 12,5 miljoen euro van Vasco da Gama. In de tweede seizoenshelft van vorig seizoen werd hij al uitgeleend bij de Braziliaanse club, om vanaf juli zijn speelminuten te gaan maken bij Nottingham. Dit verliep niet zoals gehoopt. Santos kwam in slechts twee wedstrijden in actie voor The Reds.

Na de trainerswissel bij Nottingham - Nuno Espírito Santo staat sinds december aan het roer - kwam Santos helemaal niet meer in de plannen voor. Het is onduidelijk of de controleur voor zijn kans bij Chelsea mag gaan, of dat hij in januari opnieuw verhuurd wordt. De concurrentie op Stamford Bridge is fors. Chelsea heeft onder meer Rode Duivel Roméo Lavia, Conor Gallagher, Moisés Caicedo en Enzo Fernández in de gelederen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.