Marotta baalt nog steeds van CL-finale: ''Grote kans van Lukaku op gelijkmaker''

Marotta baalt nog steeds van CL-finale: ''Grote kans van Lukaku op gelijkmaker''

2 januari - 14:45
2

Internazionale-directeur Giuseppe Marotta kan soms nog steeds niet slapen vanwege de verloren Champions League-finale tegen Manchester City van afgelopen seizoen (1-0). Marotta heeft vooral de kans op de gelijkmaker van Romelu Lukaku nog op het netvlies.

De Rode Duivel miste in de 88e minuut voor open doel en blokkeerde ook nog eens per ongeluk een schot van Federico Dimarco. ''We hadden een grote kans om gelijk te maken met Romelu Lukaku'', vertelde Marotta aan Football Italia.

Marotta kan maar moeilijk loslaten dat de club van Kevin De Bruyne (en inmiddels ook Jeremy Doku) er met de CL-winst vandoor ging. ''Natuurlijk is er spijt als je een finale met 1-0 verliest, maar het verschil met Manchester City was minimaal omdat we een grote kans hadden om gelijk te maken met Lukaku'', zei Marotta.

Toch is Marotta trots. ''Proficiat aan de winnaars. Het op die manier verliezen van een Champions League-finale laat een bittere smaak achter in onze mond, maar geeft ook het besef dat we een volwassen team zijn'', aldus de Internazionale-directeur.

Lukaku speelt inmiddels voor een andere Italiaanse club, namelijk AS Roma. Daar is de Rode Duivel tot nu toe goed voor 8 goals in 15 Serie A-wedstrijden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.