OFFICIEEL: Dirar is weer voetballer na opvallende carrièremove

OFFICIEEL: Dirar is weer voetballer na opvallende carrièremove

30-12-2023 14:31 Laatste update: 10 januari - 15:00
1

 Nabil Dirar had afgelopen zomer een punt achter zijn carrière als voetballer gezet, maar heeft besloten om de voetbalschoenen dan toch weer aan te trekken.

De Marokkaanse ex-speler van Club Brugge en KVC Westerlo woonde de voorbije jaren in Denemarken en werd afgelopen zomer nog gelinkt aan de vierdeklasser Ishoj IF. Hij besloot toen echter door blessureproblemen om te stoppen met voetballen. Nu is daar toch verandering in gekomen.

Bij het lokale Le Quotidien weet men namelijk dat Dirar aan de slag kan gaan in Luxemburg. De voormalige international staat er op het punt om zijn handtekening te zetten onder een contract bij FC Schifflange, een laagvlieger in de hoogste divisie.

FC Schifflange staat in Luxemburg na vijftien speeldagen op een dertiende plek, wat een barrageplek is voor behoud. Dirar moet er de komende maanden voor zorgen dat zijn nieuwe ploeg niet degradeert.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

Update: Dirar heeft zijn voetbalschoenen weer aangetrokken en mag zich weer voetballer noemen. De Luxemburgse club FC Schifflange heeft de komst van de ex-speler van Club Brugge en KVC Westerlo officieel aangekondigd.

u