'PSG duwt talent na anderhalf jaar richting uitgang, clubs melden zich in Parijs'

'PSG duwt talent na anderhalf jaar richting uitgang, clubs melden zich in Parijs'

29-12-2023 21:01
1

Paris Saint-Germain is druk bezig om Hugo Ekitike te slijten. Dat meldt L'Équipe. De aanvaller, die anderhalf jaar terug met veel verwachtingen naar Parijs werd gehaald, is totaal op de achtergrond verdwenen. Die reserverol zou hem zwaar vallen. 

Ekitike liet Stade Reims in 2022 achter zich in de hoop zich bij PSG te kunnen ontwikkelen tot absolute topspeler. Dat is allesbehalve gelukt. Dit seizoen ziet trainer Luis Enrique het niet zitten in de 21-jarige aanvaller. Ekitike kreeg tot dusver alleen in de eerste competitiewedstrijd speeltijd, en tijdens de laatste veertien Ligue 1-duels zat hij niet eens op de bank. 

Die reserverol zou van grote invloed zijn op zijn gemoedstoestand. Volgens L'Équipe lijdt zijn mentale gezondheid er onder. Ekitike hield zijn conditie in de luwte op peil, en is naar verluidt klaar voor een volgende stap. PSG is bereid mee te werken aan een verkoop, iets waar afgelopen zomer ook al sprake van was. Ondertussen zouden er al diverse clubs uit Duitsland én Italië interesse hebben getoond. PSG zou zelfs al een eerste bod hebben ontvangen. Van welke club, is niet bekend. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.