Bakayoko over Lang (ex-Club Brugge): Niemand hier begrijpt negatieve perceptie

Bakayoko over Lang (ex-Club Brugge): "Niemand hier begrijpt negatieve perceptie"

29-12-2023 10:20 Laatste update: 10:41
32

Johan Bakayoko stelt dat hij bij PSV een goede klik heeft met Noa Lang. De twintigjarige rechtsbuiten benadrukt in gesprek met Het Laatste Nieuws dat de soms negatieve perceptie rond de Oranje-aanvaller onterecht is.

"Niemand bij PSV begrijpt die negatieve perceptie rond z’n persoon in België", laat Bakayoko weten. De Rode Duivel neemt het op voor Lang. "Hij lokt het natuurlijk zelf wel graag uit, maar het is echt een lieve jongen. Als je hem niet begrijpt, heb je sowieso het foute beeld van hem. We komen keigoed overeen en praten dagelijks. Hij praat wel véél", lacht hij. "Ik kan niet wachten tot hij weer volledig fit is."

Volgens Bakayoko slaan het zelfvertrouwen en de vastberadenheid van Lang over op de rest van de PSV-selectie. "Zeker. We zullen de focus van de competitie pas een beetje weghalen als we kampioen zijn. Niet eerder." Ook Peter Bosz houdt de spelers scherp. "De trainer blijft benadrukken dat we er nog niet zijn. Verre van. Naarmate het seizoen vorderde, zijn we gaan beseffen dat we écht wel de kwaliteiten hebben voor wat we nu aan het doen zijn. Zo’n reeks... Wij kunnen elke wedstrijd winnen, hoor."

PSV doet het uitermate goed dit seizoen. De Eindhovenaren zijn na 16 speeldagen nog steeds de foutloze leider in de Eredivisie, met 48 punten op zak. De kloof met Feyenoord bedraagt reeds 10 punten. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.