'Manchester United laat oog vallen op Zirkzee, spits stijgt op de verlanglijst'

'Manchester United laat oog vallen op Zirkzee, spits stijgt op de verlanglijst'

24-12-2023 19:13
8

Joshua Zirkzee is behoorlijk gestegen op het verlanglijstje van Manchester United. Dat meldt SPORT1. De Bologna-spits verkeert momenteel in de vorm van zijn leven, iets wat al door een groot aantal topclubs is opgemerkt. 

Het is al langer bekend dat het United van Erik ten Hag zich aanvallend wil gaan versterken. Aanvankelijk werd VfB Stuttgart-revelatie Serhou Guirassy gelinkt aan een overstap naar Old Trafford, maar dat is volgens SPORT1 niet aan de orde. 'In plaats daarvan richt United zijn aandacht op Italië', zo tekent het medium op. 

Daar is Zirkzee de laatste weken één van de grote smaakmakers. De Nederlandse ex-spits van RSC Anderlecht knikkerde midweeks nog eigenhandig Internazionale uit de Coppa Italia, door twee fabelachtige assists te produceren. Of United ook écht bereid is om vol voor Zirkzee te gaan, is niet duidelijk. De 22-jarige Schiedammer kost naar verluidt 40 miljoen euro en zou ook belangstelling genieten van Juventus en AC Milan. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.