'United kan Varane kwijtraken, Fransman wordt 'met open armen' ontvangen'

'United kan Varane kwijtraken, Fransman wordt 'met open armen' ontvangen'

24-12-2023 14:28
3

Een romantische rentree is mogelijk in januari een reële optie voor Raphaël Varane. De dertigjarige Fransman, die bij Manchester United onder Erik ten Hag geen vaste basisspeler is, staat op de radar van Real Madrid, meldt AS.

Varane speelde tussen 2011 en 2021 360 wedstrijden voor Real, waarna hij voor veertig miljoen euro naar United verkaste. Zijn periode op Old Trafford is nog geen doorslaand succes en naar verluidt staan The Mancunians open voor aanbiedingen voor de centrumverdediger. Dat is ook Real ter ore gekomen. Varane is een 'reële optie' voor De Koninklijke, klinkt het.

Real wil zich deze winter versterken met een centrale verdediger, omdat Éder Militão en David Alaba langdurig uit de roulatie zijn. Naar verluidt zoekt de club naar een ervaren verdediger, die als tijdelijke oplossing kan dienen en geen aanpassingstijd nodig heeft. Een van de namen die op de lijst staat, is Varane. 'De naam van Varane ligt nog niet officieel op tafel, maar de technische staf wil hem met open armen ontvangen', schrijft het medium.

Trainer Carlo Ancelotti zou Varane graag zien komen. De twee werkten in het verleden al samen in Madrid. In 2014 wonnen ze samen de Champions League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.