'Hoefkens moet door financiële zorgen Standard niet vrezen voor ontslag'

'Hoefkens moet door financiële zorgen Standard niet vrezen voor ontslag'

23-12-2023 19:00
6

Er lijkt maar geen einde aan de ellende te komen bij Standard. Op het veld van KV Mechelen liep het ook fout af en gingen de Rouches met 3-0 onderuit. Coach Carl Hoefkens ligt stevig onder druk, al lijkt een ontslag er nog niet meteen aan te gaan komen.

Hoefkens kende al een moeizaam begin bij Standard met een 3 op 18, maar leek zich daarna toch te herpakken met enkele knappe resultaten. De voorbije weken werden er echter opnieuw weinig punten gesprokkeld en blijft Standard achter met een 22 op 57. Een negatief rapport, al lijkt dat niet voor een ontslag te gaan zorgen.

Volgens La Dernière Heure blijft de clubleiding Hoefkens namelijk steunen. Het wil de coach nog niet opgeven, maar kan door de financiële zorgen ook geen afscheid nemen van Hoefkens. De trainer heeft namelijk zijn handtekening gezet onder een driejarig contract, waardoor hem ontslaan financieel bijzonder duur zou zijn.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.