Vermeeren na succesjaar: ''Ga mezelf niet veranderen om erbij te horen''

Vermeeren na succesjaar: ''Ga mezelf niet veranderen om erbij te horen''

23-12-2023 15:35
2

Royal Antwerp FC beleefde afgelopen seizoen een succesvol jaar. Ze wonnen zowel de Jupiler Pro League als de Beker van België. Vermeeren blijft echter nuchter en trouw aan zichzelf.

Vermeeren sprak over de voetbalcultuur. ''In het voetbal wordt vaak gezegd: je moet die kleren dragen, je moet je haar op die manier leggen, je moet een tatoeage hebben,…'', vertelde Vermeeren aan Het Nieuwsblad.

De middenvelder is van plan zichzelf te blijven. ''Maar ik ga mezelf niet veranderen om ergens bij te horen. Ik blijf mezelf''

Jelle Bataille liet na het behalen van de dubbel met Antwerp een tatoeage zetten op zijn achterwerk, maar dat is niet iets voor Vermeeren. ''Had ik zoiets gedaan, dan had ik thuis niet meer binnen gemogen'', aldus Vermeeren.

De middenvelder speelde dit seizoen 18 wedstrijden voor Antwerp en gaf 2 assists. Daarnaast scoorde Vermeeren één doelpunt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.