OHL-kapitein Schrijvers ontgoocheld: Een gebrek aan mentaliteit zou nooit mogen

OHL-kapitein Schrijvers ontgoocheld: "Een gebrek aan mentaliteit zou nooit mogen"

22-12-2023 11:14
2

Oud Heverlee-Leuven verloor donderdagavond met zware 4-0 cijfers van KAA Gent in de Jupiler Pro League. Na afloop reageerde OHL-kapitein Siebe Schrijvers zwaar ontgoocheld in de prestatie van zijn team.

Volgens Schrijvers is het onaanvaardbaar hoe OHL tegen Gent voor de dag kwam. “Alles  begint met mentaliteit en passie en dat hebben we vandaag niet laten zien”, aldus de kapitein op de officiële kanalen van de club. “Vanaf de eerste minuut kwamen we overal te laat. Het is onbegrijpelijk en onaanvaardbaar dat we zo weinig motivatie toonden.”

Daarnaast kaart Schrijvers het gebrek aan rust aan de bal aan. “Dan is het moeilijk om je spel te spelen. Technische fouten kunnen gebeuren, maar een gebrek aan mentaliteit zou nooit mogen. Dat is ook wat de trainer ons net vertelde”, aldus Schrijvers.

OHL-coach Oscar Garcia sprak na afloop in de kleedkamer zijn ploeg al snel aan over de wanprestatie. “Iedereen moet nu eens in de spiegel kijken en zich afvragen of we zo wel verder willen doen. We beseffen alvast dat de volgende wedstrijd tegen Eupen zeer belangrijk is”, besluit Schrijvers.

OHL blijft na negentien speeldagen achter met 13 punten. De Leuvenaars staan daarmee op de vijftiende plek in de Jupiler Pro League. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.