''Ilenikhena: iedereen is verplicht om die achternaam vanbuiten te leren''

''Ilenikhena: iedereen is verplicht om die achternaam vanbuiten te leren''

18-12-2023 15:35 Laatste update: 15:39
3

De 17-jarige George Ilenikhena speelde zich afgelopen weekend in de kijker. Als centrumspits van Royal Antwerp FC wist hij te scoren tegen RSC Anderlecht. De analisten van de voetbalpodcast 'vier-nul' bespraken zijn talent.

Frank Boeckx merkte een positieve ontwikkeling op in de selectie van Royal Antwerp FC. ''Je ziet dat hij een band heeft met Van Bommel. Hij is dankbaar als hij mag invallen en zet stappen'', vertelde Boeckx bij 'vier-nul'.

Marc Degryse beschouwde dit als volkomen normaal. ''Het zou nu ook wel verwonderlijk zijn mocht hij op zijn zeventiende al misnoegd zijn'', antwoordde Degryse op die uitspraak van Boeckx.

Volgens de analisten is Ilenikhena zeker een talent om in de gaten te houden. ''Iedereen is verplicht om die achternaam vanbuiten te leren'', voegde Aster Nzeyimana toe.

Ilenikhena speelde tot nu toe 16 matchen voor Antwerp tijdens dit seizoen. Daarin wist de centrumspits 5 maal te scoren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.