Vermeeren laat zich uit over transfer: “Zelf helemaal niet mee bezig”

Vermeeren laat zich uit over transfer: “Zelf helemaal niet mee bezig”

14-12-2023 07:00 Laatste update: 07:31
16

Arthur Vermeeren blonk uit tegen FC Barcelona. Met Antwerp won de middenvelder in de Champions League verrassend met 3-2 van de Europese grootmacht. Na afloop sprak hij met Het Laatste Nieuws over zijn toekomst.

In de studio van VTM discussieerden Jan Mulder en Gilles De Bilde over de toekomst van Vermeeren. “Voetjes op de grond, rustig, klaar en duidelijk in zijn analyse. Of hij bij Antwerp blijft? De realiteit in het voetbal vandaag en zeker voor een Belgische club is, als er iemand komt die 35 miljoen op tafel legt, dat je hem moet laten gaan. Zo simpel is het”, zei De Bilde.

Mulder tipte de Bundesliga en Bayern München voor de 18-jarige Rode Duivel. “Manchester United? Dat is een slangenkuil. Zou ik niet doen. Dan kun je beter bij Antwerpen blijven. Ik zie hem wel in de Bundesliga. Bayern München!”, aldus de Nederlander. “Vooral in een ploeg die balbezit speelt. “Kijk, vorig jaar vroegen we ons af of hij in de competitie kon bevestigen. Hij heeft dat gedaan”, besloot De Bilde.

Vermeeren zelf is helemaal niet bezig met een transfer en de focus ligt volledig op Antwerp. “Op dit moment helemaal niet. Zolang er niets gebeurt, ben ik volledig op Antwerp gefocust en zal ik me elke wedstrijd volledig geven.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.