Blessin blijft hopen op Europees avontuur Union SG: “Nooit goed in wiskunde”

Blessin blijft hopen op Europees avontuur Union SG: “Nooit goed in wiskunde”

13-12-2023 14:12
1

Het Europese avontuur van Union SG kan nog alle kanten uit. Met een half mirakel kan het zich nog plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League, maar zelfs volledige uitschakeling is een optie.

Toch blijft coach Alexander Blessin positief. “Maar er is altijd hoop. We geloven in onszelf en hebben veel vertrouwen. We willen winnen. Of we nu tegen Liverpool spelen of tegen een ander team, dat maakt geen verschil. Als we niet winnen, hebben we het niet meer in eigen handen. Ik ken de scenario’s, maar we kijken naar onszelf.”

De oefenmeester zal dan ook niet veranderen langs de zijlijn. “Ik ben nooit de beste geweest in wiskunde. (lacht) Ik denk dat ik morgen aan de zijlijn gewoon zoals altijd actief ga coachen, zonder te kijken naar wat er in de wedstrijd tussen Linz en Toulouse gebeurt. Wat mijn assistenten op de bank doen, is hun zaak”, citeert Het Nieuwsblad.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.