Vrancken deelt opvallend nieuws over transferplannen van KRC Genk

Vrancken deelt opvallend nieuws over transferplannen van KRC Genk

09-12-2023 21:31
10

KRC Genk zit in een moeilijke periode en werd eerder deze week nog uit de beker geknikkerd door KV Oostende. Ook meestrijden voor de titel wordt nog een heuse klus. Vers bloed is dan ook welgekomen, al is het nog maar de vraag of dat er ook zal komen.

Sinds het vertrek van Paul Onuachu sukkelt Genk voorin al even en wisten spitsen Tolu Arokodare en Andi Zeqiri voorlopig nog niet te overtuigen. Bij Het Belang van Limburg oppert men dan ook dat een nieuwe aanvaller niet overbodig is. Al is de kans klein dat die er ook komt.

Bij Genk lijkt men namelijk niet van plan om deze winter nog veel geld te gaan uitgeven. Volgens Wouter Vrancken komt er ook geen versterking aan bij de club."Op dit moment is het zo dat er niemand bijkomt als er niemand vertrekt", gaf hij aan.

Genk was vorig seizoen nog één van de grote titelkandidaten, maar gaf die in het slot nog uit handen. Dit seizoen hebben de Limburgers het een pak moeilijk en staat Genk slechts op de zevende plek in de stand.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.