Brüls: We zullen het Club Brugge zeker en vast niet makkelijk maken

Brüls: "We zullen het Club Brugge zeker en vast niet makkelijk maken"

05-12-2023 12:16

Club Brugge speelt woensdag tegen Zulte Waregem in de Croky Cup. Christian Brüls is alvast klaar voor die uitdaging. Hij wil Club het vuur aan de schenen leggen. 

"We hebben net als in de vorige ronde tegen Cercle Brugge niks te verliezen en zullen onze huid zeker en vast duur verkopen", aldus Brüls bij Het Nieuwsblad. "We zullen het Club zeker niet makkelijk maken. Ik verwacht niet dat zij veel zullen roteren, want ook voor hen is de beker de kortste weg naar Europa."

Brüls is inmiddels 35, maar denkt niet aan stoppen. "Ik sta altijd klaar voor het team en hou ook nog te veel van het spelletje om al uit te bollen. Ik vernam onlangs dat het leeftijdsrecord in België op naam van Timmy Simons staat. Hij was 41 jaar oud toen hij stopte, dus ik heb nog zes jaar te gaan. Lang? Ach, wat is zes jaar in een mensenleven (lacht). Zolang ik me voel zoals nu, ga ik gewoon door. Ik voel me nu even fit als pakweg tien jaar geleden."

Club Brugge en Zulte Waregem trappen woensdag om 20u45 af.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.