Nainggolan over zijn nieuwe avontuur: “De enigen die hier moeite hebben gedaan”

Nainggolan over zijn nieuwe avontuur: “De enigen die hier moeite hebben gedaan”

04-12-2023 22:02

Radja Nainggolan (35) reageert op zijn transfer naar Indonesië. De voormalig Rode Duivel is officieel gepresenteerd bij Bhayangkara FC. Nainggolan geeft aan dat hij erg uitkijkt naar de uitdaging, Bhayangkara draagt op dit moment de rode lantaarn in de Indonesische competitie.

Nainggolan vertelt dat hij zeer uitkijkt naar zijn avontuur bij Bhayangkara. De ervaren middenvelder weet dat het een uitdaging gaat worden. “Ook het project spreekt aan. De ploeg wil niet degraderen, maar dat wordt geen makkelijke opdracht”, citeert Het Laatste Nieuws Nainggolan.

Nainggolan legt uit waarom hij de keuze maakte voor Bhayangkara. “Ik heb altijd gezegd dat ik ooit in Indonesië wou voetballen. Zij waren de enigen hier die echt moeite hebben gedaan om me te halen”, aldus Nainggolan.

Nainggolan hoopt snel weer zijn conditie op peil te krijgen bij Bhayangkara. “Als ik nog een maand zonder club zat, was ik waarschijnlijk gestopt. Ik voel me goed, ik trainde de voorbije drie maanden op mezelf. Ik hoop zo snel mogelijk in actie te komen, dan zal ik conditioneel wel nog wat stappen zetten”, besluit Nainggolan

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bhayangkara FC (@bhayangkarafc)