Hoefkens niet eens met Bodart: “Standard heeft geen complex met uitwedstrijden”

Hoefkens niet eens met Bodart: “Standard heeft geen complex met uitwedstrijden”

04-12-2023 10:29 Laatste update: 11:21
7

Standard trok richting Club Brugge met veel geloof. De mannen van Carl Hoefkens wisten op de vorige speeldag KRC Genk met 1-0 terug naar huis te sturen. Verder bouwen op die overwinning bleek er niet in te zitten in het Jan Breydel. 

Arnaud Bodart zei na de wedstrijd tegen Club Brugge dat Standard sukkelt als ze buiten Sclessin spelen. Dit is een mening die Carl Hoefkens niet deelt: "Volgens mij hebben we niet echt een complex over onze uitwedstrijden”, aldus de T1.

“We spelen gewoon tegen goede ploegen. Zoals KAA Gent, die de titel kunnen winnen, zoals Antwerp, die de titel kunnen winnen, zoals Club Brugge, die normaal de titel zouden moeten winnen”, gaat Hoefkens verder, geciteerd door RTBF. 

“In principe is het niet in deze wedstrijden dat we punten moeten pakken, maar we moeten gewoon tegen onszelf zeggen dat we in staat zijn om punten te pakken tegen de grote ploegen.” Donderdag wacht er opnieuw een stevige verplaatsing. Standard speelt in de beker tegen RSC Anderlecht en zondag in de competitie, beide in het Astridpark.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)