Bodart met de handen in het haar: “Tonen volledig ander gezicht op verplaatsing”

Bodart met de handen in het haar: “Tonen volledig ander gezicht op verplaatsing”

04-12-2023 09:45 Laatste update: 11:21
2

Standard Luik ging met 2-0 onderuit tegen Club Brugge. In het Jan Breydelstadion konden de Rouches geen vuist maken, dat zag ook doelman Arnaud Bodart.

Club Brugge kwam al snel op voorsprong dankzij Thiago. “Dat snelle doelpunt was precies wat ze zochten. Onze start was veel te slap. We begonnen aan de wedstrijd als gewillige slachtoffers. Vanaf dan had Club Brugge de volledige regie over de match. Zelf hebben we te weinig laten zien.”

Standard op Sclessin of Standard op verplaatsing is een groot verschil, dat vindt ook Bodart. “Thuis doen we geweldige dingen. Daar tonen we een volledig ander gezicht dan op verplaatsing. Maar ook zonder de steun van ons publiek moeten we er als ploeg kunnen staan”, citeert Het Nieuwsblad.

Nu wacht een dubbele confrontatie tegen Anderlecht voor Standard. Eerst donderdag voor de Croky Cup en zondag namens de Jupiler Pro League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)